The Complete English Grammar SeriesBộ này gồm 10 cd, nếu bạn mua ngoài thị trường thì bạn sẽ phải trả tiền cho 10cd chắc chắn sẽ ko dứoi 60k, nhưng bạn mua ở trang web của tôi thì chỉ có vỏn vẹn 30k thôi.

Bộ video English Grammar Series giúp bạn có thể hiểu rõ ngữ pháp tiếng Anh một cách dễ dàng hơn bao giờ hết – liệu bạn có phải là người mới học tiếng Anh hay bạn đã học tiếng Anh được nhiều năm rồi !

10 chương trình của bộ đĩa này được chia ra 3 – 5 bài học ngắn, chúng thì rất tuyệt vời cho việc học trên lớp cũng như tự học. Chúng cũng rất lý tưởng cho việc ôn tập lại những điểm ngữ pháp mà bạn đã quên mất từ lâu hoặc chuẩn bị cho những kì thi : SAT, TOEFL, GED và GRE. Ngoài ra, chúng thật sự có thể giúp bạn nâng cao thứ hạng của bạn trong trường hoặc khả năng thể hiện của bạn trong công việc!

Video Aided Instruction’s English Grammar Series makes the tricky rules of English grammar easier to learn than ever before — whether you’re new to English or you’ve been speaking it for years!
The 10 programs in this series are each divided into 3 to 5 short lessons, making them perfect for classroom use or self-study. They’re also ideal for reviewing forgotten grammar or preparing for many verbal standardized tests such as the SAT, TOEFL, GED, and GRE. Plus, they can really help you improve your grades in school or your performance on the job!

Advertisements

One thought on “The Complete English Grammar Series

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s